3 Mayıs 2012 Perşembe

Kelebek mutfak modelleri dolapları ve fiyatları

Kelebek mutfak modelleri her bayanın mutfağının olmasını istediği şekilde onlarca farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bayanların vakitlerinin çoğunu geçirdikleri mutfakların dekorasyonu oldukça önemli. Konu mutfak modelleri olunca zevkler ve çeşitler farklılık gösterebiliyor. Kelebek mutfak modelleri birbirinden güzel tasarlanmış, fonksiyonel özellikleri düşünülmüş ürünleriyle her zevke uygun mutfak dolaplarını sergiliyor.



Modern ve klasik çizgilerde tasarımları özenle hazırlanmış olan Kelebek mutfak dolapları oluşturduğunuz dekorasyonu bir anda değiştirebilecek ve güzel bir hale getirebilecek şekildeler. Şu an 12 farklı seçeneğe sahip Kelebek mutfak dolapları modüler yapısı sayesinde tüm mutfaklara uygulanabiliyor ve herbirinin farklı fonksiyonel yapıları, aksesuarları ile kullanımda kolaylık sağlayacak ince ayrıntılarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verebiliyor.

Modüler bir yapıya sahip oldukları için Kelebek mutfak fiyatları sabit bir rakam verilemiyor. Bayilerinden sizin mutfak ölçülerinize göre fiyatlandırma çıkartılıyor. İstediğiniz özellikler ve aksesuarlara görede mutfak fiyatları değişebiliyor.

Birlikte Kelebek mutfak modellerini inceleyelim.













0 yorum: